Skal du have foretaget fjernelse af brystimplantat?

Fjernelse af brystimplantat er for alle mennesker

Hej alle sammen. I dag herinde skal vi tale om Fjernelse af brystimplantat. Det er noget, som lyder meget indviklet, men lad mig fortælle jer om det i dag herinde, så I kan lære mere om det. Læs med.

Fjernelse af brystimplantat kan også være kendt som explantation

Hvad er en Fjernelse af brystimplantat? Det er en operation, hvor brystimplantatet fjernes fra kroppen. Dette kan være nødvendigt af en række forskellige årsager, herunder infektion, kapsulær kontraktur (en tilstand, hvor kroppen danner en kapsel omkring implantatet, som kan forårsage smerte og ændre formen på brysterne), eller simpelthen fordi patienten ønsker at fjerne implantaterne. Det jeg vil fortælle om i dag er en klinik som kan gøre dette for dig nemt og behageligt. Ikke at det er behageligt eller nemt, men det er mindre besværligt og du får mindre mén.  Før operationen vil patienten have en samtale med en plastikkirurg om deres ønsker og forventninger til proceduren. Der vil også blive talt om eventuelle risici og mulige komplikationer. Det er også vigtigt at informere lægen om eventuelle medicin, vitaminer og kosttilskud, patienten tager, da nogle af disse kan påvirke blødningen under operationen. Er dette noget, som du har brug for? Så læs med.

Hvordan foregår det?

Det er vigtigt at følge lægens anvisninger om hvile og aktivitet efter operationen. Patienten vil også blive instrueret i, hvordan man passer på snittet og vasker sig, indtil det er helet. Det vil typisk tage et par uger for snittet at hele, men det kan tage længere tid for brysterne at få deres endelige form. Det er slet ikke så besværligt, som man skulle tro, men det er bare vigtigt at tage de nødvendige skridt for en god healing efter operationen er sket. Men først lidt om selve operationsdagen for dette. På dagen for operationen vil patienten blive bedt om at møde op på hospitalet eller klinikken, hvor de vil blive bedt om at tage tøj og smykker af og klæde sig i en hospitalkjole. Derefter vil patienten få en infusionsport sat i armen, så væske og medicin kan føres ind i kroppen under operationen. Jeg håber virkelig, at du har fået noget ud af denne blogpost, som jeg i dag har skreveet til jer. Det er nemlig vigtigt for mig, at jeg er behjælpelig herinde. Jeg håber, at I alle får en dejlig tirsdag derude selvom det er regnvejr.

Læs mere her på bloggen. God dag!