Mangler du iPhone 5 cover eller en iPhone bumper

Iphone bumpers eller iphone 5 cover?

Da Apple lancerede deres iPhone skulle man ikke tro at den ville blive en så stor salgssucces – men det gjorde den. Og hver og én model som Apple efterfølgende har lanceret, har solgt ligeså godt. Men det er ikke kun selve iPhone’en som er så stor en succes – salget af cover og bumper til dem er også gået i vejret. Det er eksempelvis blevet ekstremt populære at lade det ellers så anonyme iPhone design blive erstattet med et andet og mere frækt eller anderledes design ved hjælp af et iPhone 5 cover eller iPhone bumpers.

iPhone bumpers har den frække fordel at de, udover at ændre designet på apparatet, også beskytter den mod slags og ridser så den i længden kan holde længst muligt. Og så kan der tilmed også fås iPhone cover til samtlige modeller på markedet.

Det samme gør sig absolut gældende ved den ligeså populære iPhone 5 som er en forstørret og videreudviklet udgave af en iPhone. Den populære iPhone 5 har endnu mere succes med udbuddet af cover og bumper og det er som udgangspunkt et iPhone 5 cover som ryger oftest over disken når der skal købes tilbehør til den populære iPhone. iPhone bumpers giver nemlig den ellers så smarte telefon til at ændre totalt karakter, ligesom et iPhone 5 cover også beskytter mod slag og ridser.