Den lokale tv guide

Flere tv-serier end film på din tv-guide

Du har måske ikke selv tænkt over det når du tjekker din lokale tv-guide Men rent faktisk sendes der flere tv-serier på de forskellige danske tv-kanaler end der bliver vist film. Grunden er den at tv-serier er blevet danskernes foretrukne type afslapning foran fjernsynet. En tv-serier er ofte meget nemmer at slappe af til frem for en film hvor man ofte skal følge med hver sekund for ikke at miste handlingen i filmen. Denne tendens afspejler sig også på folks søgninger på tv-guiden tvtvtv.dk hvor flere og flere søgninger er efter forskellige tv-serier frem for film og anden underholdning. Det smarte ved en tv-serier er også at hvis man nu skulle misse et enkelt eller to afsnit af tv-serien så kan man stadigvæk godt følge med i tv-serien uden at være helt tabt! Men det hele er ikke lutter lagkage.

Alt  for mange reklamer afbryder din tv-serie

De forskellige tv-stationer som eksempelvis Kanal 5 og TV 3 har fundet ud af at det er smartere at sende en tv-serie frem for at vise en film. En tv-serier spænder tit over mellem 10 til 20 afsnit og når man først er blevet bidt at en tv-serie kan man ikke få nok. Dette ved de forskellige tv-kanaler udmærket godt og derfor benytter de sig også i stor stil af det. Problemet er bare at folk stille roligt forsvinder fra tv-kanalerne på grund af alt for mange og meget lange reklame afbrydelser. Tit kan man nemlig finde den samme tv-serie på nettet og her kan se hele tv-serie fra start til slut uden at blive afbrudt en eneste gang af møg irriterende reklamer blokke. De danske tv-kanaler skal simpelthen til at vågne op og finde nye måder at tjene deres penge på hvis ikke de vil dreje nøglen om inden meget længe.

Se tv-serier og film helt uden reklamer i tv

I USA kender man alt for godt til selv samme problem. Men her hviler man ikke på laurbærbladene. I samarbejde med Apple er de amerikanske tv-stationer ved finde frem til en aftale der gør at de amerikanske tv-seer kan slippe for at blive afbrudt af de møg irriterende tv-reklamer mod at betale en lille fast beløb hver måned. Når og hvis dette bliver til virkelighed kræver at man også køber et Apple TV for at det kan lade sig gøre. Men når og hvis dette bliver til virkelighed mener tv-guide i USA at det vil give de forskellige tv-kanaler en kæmpe stor tilgang af nye tv-seer. Så altså en win win situation for alle parter.