find en ny iphone 5 oplader

Mangler du en iphone 5 oplader?

Da Apple lancerede deres nu så populære iPhone 5 for kort tid siden, havde de samtidigt foretaget en ændring, som de hidtil ikke har haft gjort mellem de forskellige modeller gennem årene; de havde ændret deres klassiske opladerindgang fra iPhone 1, 2, 3 og 4 til en helt anderledes type og størrelse.

Det har skabt en del irritation hos dem, som altid har haft en ekstra oplader til deres ældre iPhones, men som nu har anskaffet sig en iPhone 5 – en ældre opladertype vil bare ikke kunne fungere i Apples nyeste skud på stammen. Hvis ejere af en iPhone 5 derfor gerne vil være på den sikre side og altid have en ekstra oplader, må de derfor investere i en ekstra iPhone 5 oplader.

Hvilken type iPhone 5 oplader man bør købe, afhænger dog af så meget. Dem, som ejer en bil, kunne med fordel købe en iPhone 5 oplader til cigarettænderen i bilen, som så vil kunne lade telefonens batteri op, mens det alligevel er begrænset, hvor meget den bliver brugt. Derudover findes der også iPhone 5 opladere, som kan sættes til computeren eller mindre udgaver til stikkontakten, som fylder meget lidt og derfor nemt kan fragtes rundt i en jakkelomme, uden at man bemærker den.