Administration af flådestyring

Simpel og let administration

For den iværksætteren er det en sand drøm, når virksomheden begynder at udvide sig og der kommer ny ansatte til. Uheldigvis er der et lidt mere kedeligt aspekt til virksomhedsudvidelserne. Der vil nemlig også komme en hel ny mængde af administration, der ikke var til stede før.

Samtidig kommer der også nye bekymringer, for kan man virkelig stole på, at ens ansætte er ansvarlige, når man stiller virksomhedsbiler til rådighed. Selvfølgelig har man altid som grundholdning, at man kan stole på sine ansatte, men denne totale tillid har desværre ofte spillet fallit. Sagen er desværre den, at en virksomhed sagtens kan have tyve gode ansatte og alligevel kræver det kun en enkelt dårlig ansat, der får det hele til at vælge. For at sige det på en anden måde, så er en kæde kun så stærk som sit svageste led.
Tillid er selvfølgelig en vigtig del af at drive en virksomhed, men derfor betyder det ikke, at man ikke skal bruge værktøjer som flådestyring. Med flådestyring får du et klart overblik over dine firmabiler og hvad de bliver brugt til. Du kan blandt andet se hvor langt de har kørt og hvornår de skal til syn. Samtidig kan du også sikre dig, at de kun bliver brugt autoriseret. Det vil sige, at de kun bliver indenfor arbejdstiderne og at din medarbejder ikke løber private ærinder i arbejdstiden.

Samtidig med at du får et større indblik og gør din administration nemmere, får du en unik mulighed for at forbedre den kundeservice som din virksomhed tilbyde. Du ser hvordan dine biler bliver brugt, hvilket kan bruges til at lægge virksomhedsplaner og budgetter til fremtiden. Dette effektiviserer den måde du anvender dine ressourcer i det lange løb.

Når flådestyring samtidig er en utroligt billig løsning i forhold til administration og samtidig er nemt at implementere, så er det virkelig et værktøj, der er værd at tage op til overvejelse, hvis du ikke allerede anvender det i din virksomhed.

Alt for mange mindre og større virksomheder har forskellige unødvendige udgifter. De virker måske som meget små udgifter, men i længden løber de nemt op til rigtig store beløb. Flådestyring er en fantastisk mulighed for at eliminere en gruppe af disse udgifter. Flådestyringen vil være effektiv fra dag et og kan derefter anvendes mange år ud i fremtiden efterhånden som din virksomhed vokser.

Sværere behøver det faktisk ikke være at håndtere administrationen af ens firmabiler. GPS er både nemt, billigt og smart!