Manuka honning

Nye trends – Manuka honning og Superfood

De fleste danskere kender til den lindrende effekt, som honning kan have på ondt i halsen – ofte i kombination med en frisk brygget kop kamillete. Honningens søde smag er selvfølgelig også en af de positive og lækre sider ved dette lækre produkt skabt af hårdtarbejdende bier. Men honning kan faktisk bruges til meget mere og det er blevet mere og mere populært at benytte Manuka honning. Det er ikke noget nyt, at bruge Manuka honning, faktisk er denne honning blevet benyttet i flere tusinde år, men er for nyligt brudt igennem igen takket være undersøgelser der har bevist Manuka honningens helbredende effekter. Manuka honning er specielt effektivt til at helbrede sår, hvilket er blevet bekræftet i flere forskellige test. Derudover kan Manuka honningens helbredende egenskaber også benyttes mod ondt i halsen, mod diarre, mod tømmermænd, mod mavesår og Manuka honning kan sågar benyttes mod huller i tænderne. Du kan selvfølgelig også benytte honning i en varm kop te ligesom med normalt honning.

Et andet produkt som trender netop nu er Superfood. Især danskerne er blevet storforbrugere af Superfood og Rawfood.. flere restauranter er ligefrem blevet berømte for, at bruge næsten 100% Superfood i madlavningen. Fordelen med Superfood er at der et ekstra højt indhold og koncentration af gode næringsstoffer, herunder mineraler, vitaminer og de eftertragter og nyttige antioxidanter .